Over Vansant

Oprichting

Elektriciteitsbedrijf Vansant werd in 1966 opgericht door de heer Vansant Johannes Victor. In de volksmond Vic Vansant. De firma was toen gevestigd aan de Antwerpsesteenweg in Geel en beschikte over een tiental werknemers.

Uitbreiding te Oevel

Vanaf 1973 begonnen Vic zijn kinderen zich één voor één bij de zaak aan te sluiten. In 1975 kocht Vic Vansant een bestaande bedrijfsruimte aan de Nijverheidsstraat in Oevel. De activiteiten werden vervolgens uitgebreid naar verdere specialisatie in industriële elektriciteit. Hierdoor groeide het bedrijf uit tot een elektriciteitsbedrijf dat 50 werknemers tewerkstelde.

Nieuwbouw voor eigen metaalbouw en bordenbouw

In 1997 bleek deze ruimte ook te klein voor de activiteiten. Vic besloot een nieuwe vestiging te bouwen naast het huidige bedrijfsterrein. Deze vestiging omvatte een totale oppervlakte van 3200m². Binnen deze locatie werd ruimte voorzien voor kantoren, magazijnen, een toonzaal en een atelier voor eigen metaalbouw en bordenbouw.

Vandaag

Vandaag de dag stelt Vansant een 60-tal werknemers te werk. De magazijnen, verkoop ruimte en toonzalen werden uitgebreid. Hierdoor zijn we vandaag in staat diverse elektriciteitsborden op maat te maken volgens de specifieke noden van de klant. Ons aanbod varieert van kleine kastjes tot grote staandekasten van tientallen meters.

Vandaag plaatsen we op onze werven diverse elektrische installaties. We geven u alvast enkele mogelijkheden mee:

We zorgen voor automatisatie, toegangscontrole, camerabewaking, branddetectie, hoogspanningscabines, HVAC en tal van andere elektriciteitswerken. Deze zijn van toepassing op kantoren, industriehallen en parkings.

We zorgen zowel voor nieuwbouw installaties als de renovatie of het onderhoud van bestaande elektrische installaties.

Onze grote voorraad aan materialen stelt ons in staat in te spelen op bijna alle vragen van onze klanten. Aarzel dus niet en contacteer Vansant voor verdere informatie over onze activiteiten of materialen!

Over Vansant