HVAC installaties

HVAC installaties

Electro bedrijf Vansant biedt u een oplossing op maat voor HVAC (Heating Ventilation Airconditioning Cooling). U kunt bij ons terecht voor professioneel advies en een vakkundige afwerking van uw project. In samenwerking met de fabrikanten voor regelapparatuur maken we een nauwkeurig voorontwerp.

Ons eigen modern uitgerust atelier stelt ons in staat een voorontwerp van het elektrische schema te realiseren. Dit doen we op basis van uw lastenboek en hydraulische en aëraulische principeschema's. Zo komen we de tot de assemblage van uw elektrische borden. De elektrische schema's kunnen toegeleverd worden in verschillende CAD formaten (Autocad, E-plan en Caddy++).

Hebt u vragen? Contacteer Vansant voor verdere info of een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvraag

Bekabeling van HVAC componenten

Onze medewerkers zorgen voor de volledige bekabeling van alle HVAC componenten binnen uw project. Zij koppelen alles perfect aan het elektrische bord en doen volledige I/O testen ter voorbereiding van de regeltechnische ingebruikname. Dit alles conform aan de nieuwste wetgevingen.

We hebben verschillende referenties opgebouwd in grote bedrijven en openbare instellingen. Zowel projecten op grote en kleine schaal komen in aanmerking. Al onze werknemers zijn VCA gecertificeerd en beschikken over een getuigschrift van BA4/BA5.

Wenst u verdere informatie? Aarzel niet en neem contact op met Vansant. U kunt ook steeds een vrijblijvende offerte aanvragen!