Offerte aanvraag

Openingsuren winkel
Maandag - vrijdag:
08u00 tot 12u00
13u00 tot 17u45
Tussen 12u00 en 13u00 is de winkel gesloten

Zaterdag : 08u00 tot 12u15
Zondag en feestdagen gesloten

Branddetectie en brandbeveiligingssystemen

De Firma VANSANT is ervaren in het leveren en plaatsen van hoogwaardige brandbeveiligingssystemen. Onze filosofie en strategie? Het nastreven van betrouwbare en stabiele systemen voor brandbeveiliging.

Installatie van brandbeveiliging

Een goede technische aanpak is noodzakelijk voor een correcte opbouw van uw installatie. Pas na het professioneel voorbereiden en het installeren, kan men rekenen op de kwaliteit van de geleverde producten. Voor VANSANT is kwaliteit vanzelfsprekend. Bij eventuele problemen kunt u dan ook steeds terecht bij onze dienst na verkoop.

Ruime keuze aan brandbeveiligingsmaterialen

Wij zijn niet verbonden aan bepaalde merken, fabrikanten of leveranciers. Hierdoor genieten we de vrijheid om onze producten zelf te kiezen. Zo kiezen we telkens de meest ideale materialen, die perfect beantwoorden aan de vooropgestelde eisen. Limotec, Adicos en Argina, enz. zijn veel gebruikte merken.

Als installateur van branddetectie-installaties garanderen we u een volledige inrichting en realisatie in eigen beheer. Alle installaties en innovatieve technieken worden homogeen versmolten tot één uniek en aantrekkelijk geheel.

Vraag uw vrijblijvende offerte voor brandbeveiliging.

Wenst u verdere informatie of een kosteloze offerte? Neem contact op met VANSANT voor uw brandbeveiligingsproject. Vervolgens ontvangt u van ons een geheel vrijblijvend voorstel voor de installatie van uw brandbeveiliging!

KOM langs .... BEL of MAIL ons ... of vul het CONTACTFORMULIER in.