Offerte aanvraag

Openingsuren winkel
Maandag - vrijdag:
08u00 tot 12u00
13u00 tot 17u45
Tussen 12u00 en 13u00 is de winkel gesloten

Zaterdag : 08u00 tot 12u15
Zondag en feestdagen gesloten

Oprichting

Elektriciteitsbedrijf VANSANT werd in 1966 opgericht door de heer Vansant Johannes Victor, in de volksmond Vic Vansant. De firma was toen gevestigd aan de Antwerpsesteenweg in Geel en telde vrij snel reeds een tiental werknemers.

Uitbreiding te Oevel

Vanaf 1973 stapten de kinderen van Vic één voor één mee in de zaak. In 1975 kocht Vic Vansant dan een bestaande bedrijfsruimte aan de Nijverheidsstraat in Oevel. De activiteiten werden vervolgens uitgebreid naar verdere specialisatie in industriële elektriciteit. Hierdoor groeide het bedrijf uit tot een elektriciteitsbedrijf dat zowat 50 werknemers te werk stelde.

Nieuwbouw voor eigen metaalbouw en bordenbouw

In 1997 bleek ook deze ruimte te klein voor alle activiteiten. Vic besloot een volledig nieuwe vestiging te bouwen, naast het huidige bedrijfsterrein. Deze vestiging omvatte een totale oppervlakte van 3.200 m². Binnen deze locatie werd voldoende ruimte voorzien voor ondermeer kantoren, magazijnen, toonzaal en ateliers voor eigen metaalbouw en bordenbouw.

Vandaag

Vandaag de dag stelt VANSANT reeds een 60-tal werknemers te werk. De magazijnen, verkoopruimte en toonzalen werden nog uitgebreid. Hierdoor zijn we vandaag in staat diverse elektriciteitsborden - op maat - te maken, volgens de specifieke noden van onze klanten. Ons ruim aanbod varieert van kleine kastjes tot grote staande kasten van tientallen meters.

Vandaag plaatsen we op onze werven diverse elektrische installaties. We geven u alvast enkele mogelijkheden mee:

=> We zorgen voor automatisatie, toegangscontrole, camerabewaking, branddetectie, hoogspanningscabines, HVAC en tal van andere elektriciteitswerken. Deze zijn van toepassing op kantoren, industriële hallen en parkings.

We zorgen zowel voor nieuwbouw-installaties als voor de renovatie of het onderhoud van bestaande elektrische installaties.

Onze grote voorraad aan materialen stelt ons dan ook in staat vlot in te spelen op zowat alle vragen van onze klanten. Maak zeker kennis en contacteer VANSANT voor verdere informatie over onze activiteiten of materialen!