Offerte aanvraag

Openingsuren winkel
Maandag - vrijdag:
08u00 tot 12u00
13u00 tot 17u45
Tussen 12u00 en 13u00 is de winkel gesloten

Zaterdag : 08u00 tot 12u15
Zondag en feestdagen gesloten

HVAC installaties

Electro bedrijf VANSANT biedt u een oplossing op maat voor HVAC (Heating Ventilation Airconditioning Cooling). U kunt bij ons terecht voor professioneel advies en een vakkundige afwerking van uw project. In samenwerking met de fabrikanten voor regelapparatuur maken we een nauwkeurig voorontwerp.

Ons eigen modern uitgerust atelier stelt ons in staat een voorontwerp van het elektrische schema te realiseren. Dit doen we op basis van uw lastenboek en hydraulische en aƫraulische principeschema's. Zo komen we de tot de assemblage van uw elektrische borden. De elektrische schema's kunnen toegeleverd worden in verschillende CAD formaten (Autocad, E-plan en Caddy++).

Bekabeling van HVAC componenten

Onze medewerkers zorgen voor de volledige bekabeling van alle HVAC componenten binnen uw project. Zij koppelen alles perfect aan het elektrische bord en doen volledige I/O testen ter voorbereiding van de regeltechnische ingebruikname. Dit alles conform aan de nieuwste wetgevingen.

We hebben verschillende referenties opgebouwd in grote bedrijven en openbare instellingen. Zowel projecten op grote schaal als op kleine schaal komen in aanmerking. Al onze werknemers zijn VCA gecertificeerd en beschikken over een getuigschrift van BA4/BA5.

Kom eens praten

Hebt u binnenkort een project en wenst u hiervoor een offerte of hebt u een technische vraag over elektriciteit? Onze experts staan u met raad en daad bij.  KOM langs .... BEL of MAIL ons ... of vul het CONTACTFORMULIER in.

 Contacteer ons

HVAC Referenties