BORDENBOUW

BORDENBOUW

Door onze kennis in bordenbouw kloppen diverse installatiebedrijven en engineeringbedrijven bij ons aan voor hun laagspanningsborden. Deze grondig geteste en doordachte elektrische borden distribueren we ook in grote aantallen naar het buitenland. Vanzelfsprekend zijn kwaliteit en afwerking zeer belangrijk. Om nauwkeuring en efficiënt te kunnen werken, beschikken we over een CNC-gestuurde machine.

Lees meer
HOOGSPANNING CABINE

HOOGSPANNING CABINE

Compacte schakelsystemen, een veilige hoogspanningscabine. Ook over de schakelsystemen in onze hoogspanningscabines is goed nagedacht. We maakten ze zo klein mogelijk. Zo bespaart u plaats in uw HS-installaties én bekomt u maximale veiligheid. In onze hoogspanningscabines bedient u de schakelsystemen bovendien vlot en veilig - zonder uzelf onder hoogspanning te zetten ...

Lees meer
GROOT & KLEINHANDEL

GROOT & KLEINHANDEL

Bent u geen professionele elektro-installateur, maar hebt u wel elektrische onderdelen, installatiemateriaal of verlichtingstoestellen nodig? Dan vindt u vast uw gading in onze electro-winkel. Niet zeker welke verlichtingsoplossing u nodig hebt? Kom ze bekijken in onze toonzaal, en koop ze daarna in onze elektro kleinhandel. Onze winkel heeft dus alles in huis voor zowel installateur, zelfbouwer als particulier!

Lees meer

KOM EENS
PRATEN

Hebt u binnenkort een project en wenst u hiervoor een offerte of hebt u een technische vraag over elektriciteit? Onze experts staan u met raad en daad bij.
Vandaag stelt VANSANT een 60-tal medewerkers te werk. De magazijnen, verkoopruimte en toonzalen werden uitgebreid. Hierdoor zijn we vandaag in staat diverse elektriciteitsborden op maat te maken, volgens de specifieke noden van de klant. Ons aanbod varieert van kleine kastjes tot grote staande kasten van tientallen meters.
Lees meer
Wij wensen onze firma uit te breiden met enkele teams en dit om tegemoet te komen aan de vraag van onze bestaande klanten en eventueel bijkomende klanten.

Onze Vacatures
U kunt de klok rond op ons rekenen voor elektriciteit depannage en andere snelle interventies. En met snel bedoelen wij: razendsnel. onze elektriekers staan paraat en door onze grote onderdelenvoorraad hebben we vast in huis wat u net nodig hebt. U zit dus niet te wachten op bestellingen voor uw elektriciteit depannage.
Lees meer

Onze diensten

Hoogspanningscabines

Elektriciteitsbedrijf Vansant zorgt voor het bouwen, installeren en onderhouden van hoogspanningscabines. We zorgen zowel voor het plaatsen van uw hs cabine / hoogspanningscabine voor nieuwbouw en renovatie. We vernieuwen ook uw bestaande hoogspanningscabine.

Onze betonnen prefab behuizingen voor transformatorstations zijn volledig aangepast aan uw omgeving. U hebt keuze uit verschillende mogelijkheden en afwerkingen.

Lees meer

Onderhoud en herstelling van uw installaties

De elektriciens van onze onderhoudsafdeling nemen met plezier uw elektrische installaties volledig onder handen. Want voorkomen is beter dan genezen! En dus goedkoper. Regelmatig onderhoud van uw elektriciteit is dus een must voor uw bedrijf. En zeg nu zelf: werkt u ook niet liever met schone schakelkasten en piekfijne productielijnen?

Lees meer

Groot en kleinhandel

Als groothandel en kleinhandel is elektrowinkel Vansant toegankelijk voor alle particulieren en installateurs. We beschikken over een ruime voorraad aan materialen van diverse merken.

U kunt dus bij Vansant terecht voor alle elektrische materialen zowel voor industriële als huishoudelijke toepassingen. Ons ervaren team van verkopers helpt u graag verder met extra informatie, advies of eventueel een aansluitschema. Ook zelfbouwers kunnen bij ons terecht voor zowel materiaal als advies. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze toonzaal!

Lees meer

Elektriciteitswerken

Vansant is uw elektriciteitsbedrijf en aannemer voor algemene elektriciteitswerken in regio Westerlo, Antwerpen. Zo zorgen we voor de voorbereiding, installatie en het plaatsen van elektrische installaties. Ook het uitbreiden en conform maken van uw elektrische installatie behoort tot de mogelijkheden. Onze ervaren ploeg van elektriciens gaat op een professionele manier te werk en beschikt over uitgebreide kennis in alle aspecten van elektriciteit.

Lees meer

Ons magazijn

GESCHIEDENIS

OVER VANSANT

OVER VANSANT

Oprichting Elektriciteitsbedrijf

Vansant werd in 1966 opgericht door de heer Vansant Johannes Victor. In de volksmond Vic Vansant. De firma was toen gevestigd aan de Antwerpsesteenweg in Geel en beschikte over een tiental werknemers.

Uitbreiding te Oevel

Vanaf 1973 stapten de kinderen van Vic één voor één in de zaak. In 1975 kocht Vic Vansant een bestaande bedrijfsruimte aan de Nijverheidsstraat in Oevel. De activiteiten werden vervolgens uitgebreid naar verdere specialisatie in industriële elektriciteit. Hierdoor groeide het bedrijf uit tot een elektriciteitsbedrijf dat 50 werknemers te werk stelde.

Nieuwbouw voor eigen metaalbouw en bordenbouw

In 1997 bleek deze ruimte ook te klein voor de activiteiten. Vic besloot een nieuwe vestiging te bouwen naast het huidige bedrijfsterrein. Deze vestiging omvatte een totale oppervlakte van 3200m². Binnen deze locatie werd ruimte voorzien voor kantoren, magazijnen, een toonzaal en een atelier voor eigen metaalbouw en bordenbouw.

Lees meer

Referenties

Referenties